Van der Meulen
Personen auto spuiterij

Z

Schadeherstel

Personenwagens
Alle merken en dealers

Z

Spuiten en lakken

Personenauto spuiterij

Uw schade, onze expertise

Expertise

Van der Meulen Autoschade heeft de juiste expertise in huis om uw schade vakkundig te kunnen beoordelen.

De schade calculator kan met behulp van ons gevanceerd schade – calculatiesysteem snel en doeltreffend een calculatie maken zodat u kunt zien wat het schadebedrag zal zijn.

Samen met de foto’s van de schade kunnen wij op deze  manier digitaal een compleet schadedossier versturen naar de expert van de verzekeringsmaatshappij

Bijzonder?

Nee! Gewoon zoals het hoort!

Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in schadeherstel. Van der Meulen is tevens expert in uitdeuken zonder spuiten/restylen en herstel van hagel – en parkeerschades.

Wij zorgen ervoor dat u met een goed gevoel de werkplaats verlaat. De herstelde auto voldoet weer aan de strenge fabrieksnormen, zodat u weer in een veilige auto de weg op kan.

Is dat bijzonder? Nee, zo hoort het gewoon!
 

Ruitvervanging

Vanwege onze samenwerking met Glas Garage zijn wij specialist in het herstellen en vervangen van autoruiten.

Wij vervangen uw autoruit of voeren een voorruitreparatie uit terwijl u wacht. 

Eventueel is het meekrijgen van een vervangende auto mogelijk. Door onze contacten met de verzekeringsmaatschappijen sturen wij de factuur rechtstreeks naar uw verzekeraar zodat u er geen omkijken naar heeft.  

Schade aan uw auto

Een ongeluk komt nooit gelegen, maar het is mooi om te weten dat Van der Meulen Autoschade het gehele schadetraject voor u kan verzorgen. Een telefoontje, en de medewerkers nemen u alle rompslomp uit handen.

Van het invullen van het schadeformulier tot aan de financiele afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij, alles wordt voor u geregeld.

 

Tijdens de duur van de reparatie krijgt u, indien nodig, beschikking over GRATIS vervangend vervoer. (vraag naar de voorwaarden)

Contact

0528 - 820201

Parmentierstraat 2C

7903 TP Hoogeveen