Van der Meulen
Racetrailers

Z

Racetrailer spuiterij

 

 

Z

Schadeherstel racetrailers

Racetrailer

Al vele jaren spuiten wij als team Van der Meulen racetrailer-spuiterij voor diverse opdrachtgevers die onder meer actief zijn in de Formule 1, DTM en de W-series.

Deze raceteams reizen van circuit naar circuit door geheel Europa gedurende het race seizoen met de racetrailers.

Van der Meulen racetrailer-spuiterij verzorgt het spuitwerk van nieuwe racetrailers.
En tevens staan wij klaar voor deze raceteams, indien er onverhoopt een schade wordt gereden met een racetrailer, met snel en professioneel schadeherstel

Onze lakleverancier PPG is zelf ook al jaren actief in de racewereld, door de ondersteuning van PPG kunnen wij elke door u gewenste kleur fabriceren. Van Ferrari rood tot en met Mercedes Benz grijs, het kleurprogramma is ongelimiteerd. In de fotocollage ziet u een aantal voorbeelden van gespoten racetrailers voor www.racetrailer.com.

De trailer van het raceteam is een professionele rijdende visite kaart en behoort dan ook perfect te zijn!

Bel

Racetrailer

Racetrailers spuiten

Dit is een dummytekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.

Garantie

Als u uw auto bij Van der Meulen Autoschade laat herstellen bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste garantie. 
Onze vakmensen behandelen uw auto met de grootste zorgvuldigheid. 
Na de schade reparatie wordt uw auto door middel van een uitgebreide checklist gecontroleerd.Daarna wordt uw auto van binnen en buiten schoongemaakt zodat u weer met een fijn gevoel in uw auto kunt rijden.
Daarnaast worden er hoge eisen aan onze algehele bedrijfsvoering gesteld. 
Niet alleen door anderen, maar ook door ons zelf. 

Werkwijze
  • Intake schade
  • Expertise
  • Nulmeting
  • Demontage
  • Richten / Plaatwerk
  • Voorbewerking
  • Spuiten
  • Montage
  • Veiligheidscontrole
  • Afleveren
Vakmanschap

Onze medewerkers zijn gekwalificeerde specialisten met jarenlange ervaring in de schade branche (meer dan 30 jaar)
Het herstellen van een auto vraagt om gedegen vakkennis. Mensen met verstand van zaken zo gezegd. Of men een auto van 10 jaar oud, of een auto van 2 maanden nieuw heeft, maakt daarbij niet uit. 
Het belangrijkste is dat de auto weer als nieuw hersteld wordt, zoals de auto was toen deze de fabriek verliet. Bijvoorbeeld de auto van 10 jaar, en de auto van 2 maanden oud.  Naast het uiterlijke verschil, is er ook op het elektronische vlak en de toepassing van verschillende (lichtere) materiaalsoorten een wereld van verschil

Denk bijvoorbeeld aan digitale gegevens over de temperatuur buiten die op het dashboard wordt weergegeven. Koplampen die automatisch reageren op een bocht in de weg. Of de camera die het achteruitrijden op het dashboard weergeeft. En deze technieken zijn ook van belang als een auto schade heeft.

Bij Autoschade Van der Meulen blijven we alle ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit nauwlettend volgen. Maar daar blijft het niet bij. Onze medewerkers volgen regelmatig cursussen en opleidingen die in het teken staan van de laatste technische aspecten voor autoschadeherstel. Dit in combinatie met de juiste materialen en gereedschappen op de werkvloer stelt ons in staat om u hoogwaardig, kwalitatief en veilig autoschadeherstel aan te kunnen bieden en te garanderen.

Contact

0528 - 820201

Parmentierstraat 2C

7903 TP Hoogeveen