Ons team

 

Het team van Van der Meulen Autoschade bestaat uit de volgende specialisten

Diederik van der Meulen

Schadeherstel expert (eigenaar)

Rene de Vries

Meewerkend voorman Spuiterij

Beste medewerkers,

Bij deze wil ik jullie bedanken voor de goede en snelle service.  De auto weer mooi strak in de lak. Super!!!

Vriendelijke groet, 

Henk

Onze racetrailer is geweldig mooi strak geworden. We zijn erg blij met het resultaat!

Een tevreden klant

Werkwijze
  • Intake schade
  • Expertise
  • Nulmeting
  • Demontage
  • Richten / Plaatwerk
  • Voorbewerking
  • Spuiten
  • Montage
  • Veiligheidscontrole
  • Afleveren
Garantie

Als u uw auto bij Van der Meulen Autoschade laat herstellen bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste garantie. 
Onze vakmensen behandelen uw auto met de grootste zorgvuldigheid. 
Na de schade reparatie wordt uw auto door middel van een uitgebreide checklist gecontroleerd.Daarna wordt uw auto van binnen en buiten schoongemaakt zodat u weer met een fijn gevoel in uw auto kunt rijden.
Daarnaast worden er hoge eisen aan onze algehele bedrijfsvoering gesteld. 
Niet alleen door anderen, maar ook door ons zelf. 

Vakmanschap

Onze medewerkers zijn gekwalificeerde specialisten met jarenlange ervaring in de schade branche (meer dan 30 jaar)
Het herstellen van een auto vraagt om gedegen vakkennis. Mensen met verstand van zaken zo gezegd. Of men een auto van 10 jaar oud, of een auto van 2 maanden nieuw heeft, maakt daarbij niet uit. 
Het belangrijkste is dat de auto weer als nieuw hersteld wordt, zoals de auto was toen deze de fabriek verliet. Bijvoorbeeld de auto van 10 jaar, en de auto van 2 maanden oud.  Naast het uiterlijke verschil, is er ook op het elektronische vlak en de toepassing van verschillende (lichtere) materiaalsoorten een wereld van verschil

Denk bijvoorbeeld aan digitale gegevens over de temperatuur buiten die op het dashboard wordt weergegeven. Koplampen die automatisch reageren op een bocht in de weg. Of de camera die het achteruitrijden op het dashboard weergeeft. En deze technieken zijn ook van belang als een auto schade heeft.

Bij Autoschade Van der Meulen blijven we alle ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit nauwlettend volgen. Maar daar blijft het niet bij. Onze medewerkers volgen regelmatig cursussen en opleidingen die in het teken staan van de laatste technische aspecten voor autoschadeherstel. Dit in combinatie met de juiste materialen en gereedschappen op de werkvloer stelt ons in staat om u hoogwaardig, kwalitatief en veilig autoschadeherstel aan te kunnen bieden en te garanderen.

Contact

0528 - 820201

Parmentierstraat 2C

7903 TP Hoogeveen