Van der Meulen
Truck en trailer spuiterij

Z

Truck - Trailer spuiterij

 

 

Z

Schadeherstel vrachtwagens

Truck - en trailerherstel

Door onze hypermoderne truck-en-trailer-spuiterij kunnen wij vele grote objecten herstellen en spuiten.

Wij spuiten in onze spuiterij onder meer touringcarbussen, brandweerauto’s, vrachtwagens, containers en racetrailers.

U kunt het zo gek niet bedenken of het team van Van der Meulen truck-en-trailer-spuiterij heeft een oplossing voor uw spuitwerk en schades aan groot voertuig materieel.

Onze lakleverancier PPG maakt het mogelijk om te werken met een ongelimiteerde kleurfabricage. Van Ferrari rood tot en met Mercedes Benz grijs.

Uw truck is het visitekaartje van uw bedrijf. Schade aan uw truck of trailer herstellen wij snel en zeer professioneel.

Op professionele wijze zorgen wij ervoor dat uw transportvloot er perfect bijstaat!

Bel

Schade aan uw auto

Een ongeluk komt nooit gelegen, maar het is mooi om te weten dat Van der Meulen Autoschade het gehele schadetraject voor u kan verzorgen. Een telefoontje, en de medewerkers nemen u alle rompslomp uit handen.

Van het invullen van het schadeformulier tot aan de financiele afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij, alles wordt voor u geregeld.

 

Tijdens de duur van de reparatie krijgt u, indien nodig, beschikking over GRATIS vervangend vervoer. (vraag naar de voorwaarden)

Garantie

Als u uw auto bij Van der Meulen Autoschade laat herstellen bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste garantie. 
Onze vakmensen behandelen uw auto met de grootste zorgvuldigheid. 
Na de schade reparatie wordt uw auto door middel van een uitgebreide checklist gecontroleerd.Daarna wordt uw auto van binnen en buiten schoongemaakt zodat u weer met een fijn gevoel in uw auto kunt rijden.
Daarnaast worden er hoge eisen aan onze algehele bedrijfsvoering gesteld. 
Niet alleen door anderen, maar ook door ons zelf. 

Werkwijze
  • Intake schade
  • Expertise
  • Nulmeting
  • Demontage
  • Richten / Plaatwerk
  • Voorbewerking
  • Spuiten
  • Montage
  • Veiligheidscontrole
  • Afleveren
Vakmanschap

Onze medewerkers zijn gekwalificeerde specialisten met jarenlange ervaring in de schade branche (meer dan 30 jaar)
Het herstellen van een auto vraagt om gedegen vakkennis. Mensen met verstand van zaken zo gezegd. Of men een auto van 10 jaar oud, of een auto van 2 maanden nieuw heeft, maakt daarbij niet uit. 
Het belangrijkste is dat de auto weer als nieuw hersteld wordt, zoals de auto was toen deze de fabriek verliet. Bijvoorbeeld de auto van 10 jaar, en de auto van 2 maanden oud.  Naast het uiterlijke verschil, is er ook op het elektronische vlak en de toepassing van verschillende (lichtere) materiaalsoorten een wereld van verschil

Denk bijvoorbeeld aan digitale gegevens over de temperatuur buiten die op het dashboard wordt weergegeven. Koplampen die automatisch reageren op een bocht in de weg. Of de camera die het achteruitrijden op het dashboard weergeeft. En deze technieken zijn ook van belang als een auto schade heeft.

Bij Autoschade Van der Meulen blijven we alle ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit nauwlettend volgen. Maar daar blijft het niet bij. Onze medewerkers volgen regelmatig cursussen en opleidingen die in het teken staan van de laatste technische aspecten voor autoschadeherstel. Dit in combinatie met de juiste materialen en gereedschappen op de werkvloer stelt ons in staat om u hoogwaardig, kwalitatief en veilig autoschadeherstel aan te kunnen bieden en te garanderen.

Contact

0528 - 820201

Parmentierstraat 2C

7903 TP Hoogeveen